Te huur: Winkel-woonhuis

Molenweg 6, 6051 HJ Maasbracht

Beschrijving

In het hart van Maasbracht bieden wij een winkel-woonhuis te Huur aan op een Toplocatie waar ook bekende merkwinkels gevestigd zijn. De winkelruimte met atelier- kantoorruimte en een separaat en inpandig te bereiken bovenwoning is uitermate geschikt voor een gespecialiseerde kwaliteit juwelier met een groot latent potentieel of een audiologisch centrum. De bruisende winkelstraat biedt volop gratis parkeergelegenheid. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er twee supermarkten en een ambachtelijke slager en bakker. Er is zo goed als geen leegstand. Mensen komen van heinde en verre naar Maasbracht om te winkelen en boodschappen te doen. De mooie horecagelegenheden en restaurants nodigen uit voor een hapje en een drankje. De prachtige boulevard met haar chique restaurants en gezellige terrassen geven de grootste binnenhaven van Nederland het cachet welk de haven en Maasbracht verdient.

Ligging De gemeente Maasgouw ligt in Midden-Limburg. België ligt op een afstand van 10 km, Duitsland op 14,5 km. De aangrenzende gemeentes zijn Roermond, Leudal en Roerdalen. De Maas, het Julianakanaal en het Lateraal kanaal passeren de gemeente, De A2 loopt door- en de A73 loopt door- en langs Maasgouw. Maasgouw heeft zeer goede busverbindingen, zowel in eigen- als met de omliggende gemeentes. Deze feiten, het complete winkelaanbod, de ruime parkeergelegenheid op de winkelstraat en de door de internationale scheepvaart en industrie ontstane Europese blik van de ondernemers zijn mede ingrediënten, die het winkelcentrum zeer aantrekkelijk maken. De klandizie uit de aangrenzende gemeentes groeit al jaren en laat nog steeds een sterke groeiende lijn zien. In het recent Provinciaal uitgevoerde Koopstroom onderzoek steekt Maasgouw met kop en schouder boven haar verre omgeving uit.

Bevolking Maasgouw heeft 23.947 inwoners waarvan 68,7 % middelbaar tot hoog opgeleid is. Het eigen woning bezit is 75%, 17% corporaties en 8% particulier verhuur.

Van de 31 Limburgse gemeenten staat Maasgouw qua inkomen op plek 25 met een gemiddelde van €27.500, boven Roermond en Maastricht en op 6 plekken verwijderd van Mook en Middelaar met €30.700. Maasgouw tel 2.220 bedrijven. Waarvan o.a. de scheepvaart en Yacht gerelateerde bedrijven met internationale allure en klandizie ook de ondernemers en de bevolking een brede wereldblik geven.

Indeling

Winkel- verkoopruimte:
Groot ca. 60 m2 met een front van bijna 12.00 m. Atelierruimte 3.60m x 2.64m. Kantoor/ dagverblijf 3.78m x 2.64m, toiletruimte met voorportaal, installatieruimte.
Ingang bovenwoning:
Gang, meterkast, trapbergkast, trap naar de 1e verdieping (woning)

Eerste verdieping

Overloop, woonkamer 5.76m x 3.85m, gesloten eetkeuken 3.60m x 3.56m met keukeninrichting, toiletruimte, doucheruimte, slaapkamer (1) 4.60m x 3.56m, slaapkamer (2) 3.32m x 2.90m. Deze verdieping is v.v. PVC vloeren.

Tweede verdieping

Bereikbaar via een vaste trap met gesloten opgang, was- bergruimte 4.49m x 4.31m met aanrechtblok en witgoedaansluiting. Ruime zolder- opslagruimte ca. 7.57m x 4.56m.

Balkon

Er is een klein dakterras aanwezig

Bijzonderheden

Keurig en netjes onderhouden object
Beveiligd met brand- en inbraakalarm
Het kantoor- winkelgedeelte is v.v. airco
Woning en winkel- kantoorgedeelte zijn separaat bereikbaar
Aanvaarding in overleg.

Wij werken met huurcheck

Voor meer informatie omtrent locatie en branche geschiktheid:
Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47 (ben ik even niet bereikbaar, app of mail me gerust)
M p.cox@pcwv.nl

Controleer altijd onze eigen website omtrent de beschikbaarheid op: www.pcwv.nl

Belangrijke informatie voor de huurder:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verhuurder noch verhurende makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00255
Prijs Prijs op aanvraag
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 21 februari 2022
Laatste wijziging Woensdag 2 maart 2022
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
VVO 90 m²
Verkoopoppervlakte 60 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
Havengebied
In centrum
Nabij school
Nabij winkelcentrum
Lokale voorzieningen Bank binnen 500 meter
Geldautomaat binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Uitrusting
Heeft een showroom Ja
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken