Omschrijving

Knusse stadswoning met tuinje (gescheiden door pad) gelegen nabij het centrum van Echt met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. 
Uitermate geschikt voor 1- tot 2 persoons huishouden. Woonoppervlakte ca. 83 m2 (excl. kelder). Perceel  totaal 164 m2 (2 kadastrale nummers).

Indeling

Souterrain: 
Gewelfde kelder met plavuizenvloer
Begane grond:
Entree met pvc vloer, meterkast met automatiche schakelkast v.v.  voldoende groepen, woonkamer (ca. 30 m2) met pvc vloer, gesloten keuken met moderne aanbouwkeuken in hoekopstelling (2014) v.v.  inbouwapparatuur te weten: koelkast, diepvries, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat, combi bakoven - magnetron, tussengang, toiletruimte met zwevend toilet, badkamer met ligbad, douche, wastafel met onderkast en een aansluiting voor het witgoed. 
Tuin met tuinbergingen.

Eerste verdieping

Overloop, grote ouderslaapkamer 5.07m x 4.24m met inloop garderobe 2.79m x 1.30m, bergruimte met dakraam waar ook de c.v. ketel geplaatst is, combi ketel, eigendom,  bouwjaar 2014.

Tuin

De achter gelegen tuin is v.v. diverse tuinbergingen.

Bijzonderheden

Oorspronkelijk bouwjaar 1905
Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
Diverse rolluiken
Combi c.v. ketel Eigendom BJ 2014
Dakisolatie

Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.
	
Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken