Beschrijving

Prachtig 3-kamer appartement met een dakterras van ca. 45m2!  Fraai uitgevoerd en beslist niet standaard te noemen. Gelegen op de 3e verdieping op loopafstand van het centrum.
Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47

Indeling

Begane grond:
Gesloten centrale entree (met bellentableau)
C.v. kast met opstelling cv combi (eigendom)
Meterkast
Berging

Tweede verdieping

Toegang tot trapopgang appartement.
3e verdieping:
Woonkamer met open keuken (ca. 7.71m x 5.98m) met laminaatvloer, keukenopstelling met apparatuur te weten: afzuigkap en gaskookplaat, losse koelkast en magnetron. Openslaande deuren tot het ruime terras van ca. 45 m2!
Slaapkamer ca. 3.42m x 2.77m met laminaatvloer, geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, toilet, wastafel met onderkast en spiegel met verlichting, witgoed aansluiting. Bergkast. Open entresol met laminaatvloer en dakvenster.

Balkon

Betegeld terras met afrastering groot ca. 45m2!!

Bijzonderheden

Realisatie appartementen complex 2007
Instapklaar
Servicekosten € 150,- p.mnd.
C.v. ketel combi eigendom
Fraaie uitvoering
Dakisolatie
Aanvaarding: kan per direct

Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47 (bijna altijd bereikbaar)
M p.cox@pcwv.nl

Wilt u graag een bezichtiging plannen voor dit appartement? 
Dan ontvangen wij graag  je motivatie waarom je dit appartement zo graag wilt komen bekijken. Dit mag per mail of app. 
Tevens hanteren wij  tijdens een bezichtiging de Corona veiligheidregels welke wij op voorhand telefonisch met je doornemen.

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.
	
Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken