Beschrijving

Deze charmante stadswoning met knusse omsloten stadstuin, is gelegen in het centrum van de gemeente Echt met alle voorzieningen op loopafstand. 
Deze woning is instap-klaar te noemen en van alle gemakken voorzien!!

Indeling

Souterrain: Kelder bereikbaar via de wasruimte.
Entree / gang met woongrindvloer, meterkast met stoppen-kast ( 8 groepen ), berging / wasruimte met plavuizenvloer, vaste bergkasten, aansluiting voor het witgoed en standplaats voor de c.v. ketel (eigendom).
Moderne uitgevoerde toiletruimte, geheel betegeld en v.v. een zwevend toilet, hoek handwasbakje en elektrische afzuiging.
De keuken is modern en luxe uitgevoerd met een spoeleiland, woongrindvloer en de gewenste inbouwapparatuur te weten: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.
De woonkamer met paneel/parket laminaatvloer heeft voldoende lichttoetreding en is mede v.v. enkele vaste wandkasten. Hoogte plafond 2.70 m! Middels de open gewerkte houten (witte) trap is de 1e verdieping bereikbaar. 
De omsloten stadstuin (zie foto's) is puur genieten!

Eerste verdieping

Overloop met houten planken vloer en een vaste 5 deurs kastenwand welke veel bergruimte biedt. De ouderslaapkamer met houten plankenvloer (4.05m x 3.50m) staat in een open verbinding met de ruime badkamer welke is v.v. een ligbad, douche met douchescherm, 2e toilet en wastafel met spiegelkast. Slaapkamer 2 (3.22m x 3.06m) is ook v.v. een houten plankenvloer en biedt toegang tot de vliering middels een vlizotrap.

Tweede verdieping

Vliering middels een vlizotrap bereikbaar.

Tuin

Volledig omsloten stadstuin. Hier betreft het géén werk maar puur genieten!

Bijzonderheden

Oorspronkelijk bouwjaar 1890
Type stadswoning
Volledig gerenoveerd
Schilderwerk 2018
C.v. ketel eigendom 2011 combi H.R.
Instapklaar!
"Charmante woning" is hier de juiste benaming
Aanvaarding in overleg
Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47 (bijna altijd bereikbaar)

De getoonde foto's zijn NIET gemaakt met een groothoeklens!

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.
	
Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken