Omschrijving

Ruim en zeer luxe uitgevoerd zakenpand met luxe woonhuis en showroom / kantoor (97m2) , tuin met verwarmd zwembad gelegen op een perceel van ca. 1290 m2.  Het gehele pand is  t/m 2016 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Gelegen aan de Rijksweg Noord (doorgaande weg) in het centrum van Echt met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Werken en luxe wonen. Instapklaar! Het zakenpand kan ook gekocht worden met het aan de linkerzijde gelegen beklinkerd perceel. Meer info........................bel gerust
Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47

Indeling

Zakelijk gedeelte:
Showroom / kantoorruimte groot ca. 97m2 met systeem plafond met inbouw verlichting. Voorzien van een plavuizenvloer, toiletruimte en een pantry. Met  beklinkerde voorterrein. Parkeren op de openbare weg is ook mogelijk.
Woning:
Souterrain: voorraadkelder.
Begane grond: Entree / hal groot ca. 19m2 met hard houten vloer, 2 garderobe kasten, modern en luxe uitgevoerde toiletruimte, de openslaande deuren bieden toegang tot de geweldig ruime woonkamer groot ca. 60m2 met hard houten vloer en volledig overzicht over de achter gelegen tuin met verwarmd zwembad, terrassen en gemetseld tuinhuis (lounge). De deels open keuken met eetkamer groot ca. 32m2 met plavuizenvloer is zeer luxe ingericht met een kookeiland en alle gewenste inbouw aparatuur. De bijkeuken is ingericht met een L-vormige keukenopstelling en v.v. een witgoed aansluiting en plavuizenvloer. De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming.

Eerste verdieping

Overloop, gasten-slaapkamer met zitgedeelte groot ca. 33m2, 2e slaapkamer groot ca. 17m2, badkamer groot ca. 7 m2 met inloopdouche, zwevend toilet en wastafel met onderkast en spiegel, royaal uitgevoerde 2e badkamer groot ca. 21m2 met vrijstaand ligbad, dubbele wastafel, kaptafel, inloopdouche en afgescherm zwevend toilet, tussenruimte groot 7m2 nu ingericht als inloop garderobe, ruime ouderslaapkamer groot 36m2 met inloop garderobe (17m2) en doorloop naar het dakterras. De gehele verdieping is v.v. hard houten vloeren.

Tweede verdieping

Bereikbaar via een vaste trap, ruime slaapkamer / studio groot ca. 76m2 met vaste bergkasten, installatieruimte groot ca. 13m2.

Overige verdiepingen

De zolderruimte is bereikbaar via een vlizotrap groot ca. 54m2.

Balkon

Ruim dakterras met zicht over de tuin met verwarmd zwembad en tuinhuis.

Bijzonderheden

Rijksweg Noord 9 + 9A Echt
Het gehele object is t/m 2016 volledig gerenoveerd.
Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1965, uitbouw bj ca. 2000.
Hard houten kozijnen met dubbele beglazing.
V.v. dakisolatie
Achtergevel is v.v. rolluiken.
Het gehele object is v.v. een inbraak alarm.
Verwarmd zwembad middels zonnecollectoren.
Zonnepanelen t.b.v. een energie retour van maar liefst 50%!
2 x c.v. ketel (combie) eigendom, merk Nefit.
Perfecte staat van onderhoud.
Instapklaar!
Aangrenzend beklinkert perceel groot ca. 1050 m2 is ook te koop (meer info op aanvraag)
Bent u op zoek naar een zakenpand waarbij u luxe kunt wonen (of ombouwen tot alleen luxe wonen op een groot perceel)?.......bel ons dan voor een vrijblijvende bezichtiging.
Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.

Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken