Beschrijving

Vrijstaande (17e eeuws) stadswoning, zeer ruim van opzet. Beklinkerde tuin / erf  met een buitenberging en overkapte loungezit. 
Woonoppervlakte ca. 272 m2!  Waaronder: een ruime eet- leefkeuken van ca. 41 m2 met houtkachel. 4 slaapkamers op de eerste verdieping waarvan de ouderslk met inloopgarderobe. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar zijnde een (5e) slaap- hobby- werkkamer van maar liefst ca. 75 m2!

Indeling

Souterrain: Gewelfde kelder groot ca. 23 m2.
Begane grond:
Entree / gang met lichte plavuizenvloer, L-vormige woonkamer (ca. 36m2) met lichte plavuizenvloer, eet- leefkeuken (ca. 41m2) met plavuizenvloer en sfeervolle houtkachel, de standaard aanbouwkeuken is v.v. een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en heteluchtoven (vaatwasser en RVS koel- vrieskast los) , gasten toilet met voorportaal, betegelde bergruimte.
Tussenhal met garderobe,  trap naar de 2e verdieping en tevens de toegang tot de gewelfde kelder van ca. 23 m2.

Eerste verdieping

Overloop / gang met houten planken vloer, ouderslaapkamer met inloop garderobe grot ca. 28m2, kinderslaapkamer met vaste wastafel groot ca. 15m2, slaapkamer 3 en 4 groot: 11,5 en 10 m2. Badkamer groot ca. 9,5 m2 ingericht met een ligbad, douche en wastafel. Separate toiletruimte, modern uitgevoerd. Was/ installatieruimte met witgoed aansluiting.

Tweede verdieping

Deze is bereikbaar middels een vaste trap, onderverdeeld in een slaap- en werkkamer met diverse vaste bergkasten. Totaal groot ca 75m2.

Tuin

Het beklinkerde buitenerf / achtertuin is v.v. een achteringang en er is plaats voor het parkeren van 2 auto's.  Tevens is er een buitenberging met aangrenzend een overkapte loungezit.

Bijzonderheden

Oorspronkelijk bouwjaar 1726.
Uitbouw bouwjaar ca. 1989
Deels vol steens (Mergelsteen) en deels in spouw gebouwd
Het oude vakwerk (voorgevel) is in ca. 1989 vernieuwd
Houten kozijnen met dubbele beglazing
Dakisolatie (Unidek)
C.v. ketel combi merk Remeha (huur)
Voorzieningen en station op loopafstand
Snelle autoweg verbinding A 2 en A 76
Zeer ruim van opzet

Uw makelaar: Paula Cox
T: 0031 (0)6 547 970 47
M: p.cox@pcwv.nl
Bijna altijd bereikbaar. Even niet......stuur me dan een app of mail.

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.
	
Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken