Beschrijving

Klassiek en statig herenhuis met originele authentieke ornamenten en hoge plafonds. Uitgevoerd in 4 verdiepingen, gewelfde kelder en een omsloten tuin. Nu deels in gebruik als advocaten kantoor. Wonen en werken op een top locatie!  Wilt u dit object ook graag als advocaten kantoor gebruiken, dat rest het u enkel nog maar om vanuit de voordeur, via het zebrapad, over te steken naar de rechtbank Roermond.

Indeling

Begane grond:
Entree / gang met hard stenen plavuizenvloer en prachtige originele plafond ornamenten,  de meterkast is v.v. voldoende groepen. Hoogte van de plafonds ca. 3.36 m. Zo is ook het huidige kantoor (woonkamer - suite) uitgevoerd met hoge tussendeuren en mooie authentieke hard stenen haardpartij. Het tussenportaal is v.v. een wastafel en toiletruimte. Tevens is daar de toegang tot de achter gelegen tuin welke geheel omheind is middels oude gemetselde muren. De uitbouw (bestemd als keuken) is nu in gebruik als werkkamer.

1e verdieping:
Middels de prachtige trappartij bereikt men de verdieping, ruime overloop, ruime kamer (6.03m x 4.85m en hoog 3.53m ) welke nu in gebruik is als werkkamer, 2e kamer 4.59m x 3.80m. Tussenhal waar ook de 2e toiletruimte is gelegen. De aansluitende ruimte (8.29m x 3.03m) is nu v.v. van een keukeninrichting.

2e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer 6.03m x 4.85m, slaapkamer 4.54m x 3.80m.

3e verdieping:
Ruime overloop, L-vormige kamer met een nokhoogte van 4.53m. Nu in gebruik als archief.

Overige verdiepingen

Souterrain: gewelfde kelders waar ook geplaatst de c.v. installatie (combi 2015 eigendom)

Bijzonderheden

Oorspronkelijk bouwjaar 1884.
Herenhuis
Bestemming: gemengd. Wonen / kantoor.
Zeer ruim van opzet.
Authentieke ornamenten 
Gewelfde kelders
Omsloten tuin
Deels houten / kunststofkozijnen
C.v. ketel 2015 combi eigendom

In verband met de privacy kunnen wij u niet alles via foto's laten zien. Heeft u vragen? Bel dan gerust. 

Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47
M p.cox@pcwv.nl

Wij hanteren met respect de huidige Coronaregels.

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.
	
Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken