Beschrijving

Op dit unieke plekje in het smalste stukje van Nederland, in het buitengebied van Roosteren, mogen wij u te koop aanbieden:
Deze charmante voormalige woonboerderij (eengezinswoning) met tuinkamer, carport (2 auto's + camper / caravan), diverse bijgebouwen (relaxruimte met Jacuzzi, buitenkeuken, werk/hobbyruimte, tuinberging met overkapt terras), boomgaard / weide en oprijlaan. 
Gelegen achter de dijk van de mooie "Uiterwaarden", buiten de bebouwde kom, op een perceel van 4645 m2!! 
In 2009 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd geheel in landhuisstijl.

Indeling

Begane grond woning:
Hal / entree met plavuizenvloer, deels betegelde toiletruimte, de woonkamer 7.15m x 5.32m is uitgevoerd met strakke stucwanden, plavuizenvloer en een strakke haardpartij  met houtkachel, de gesloten eetkeuken 5.20m x 3.10m is v.v. een plavuizenvloer en complete L-vormige aanbouwkeuken uitgevoerd in landhuisstijl met een modern tintje en de gewenste inbouwapparatuur te weten: afzuigkap, 5 pits gaskookplaat incl. wok pit, vaatwasser, combi bakoven / magnetron en koelkast. De aansluitend gelegen bijkeuken 3.05m x 2.44m met plavuizenvloer is v.v. een vaste bergkast en witgoedaansluitingen. De gezellige serre / tuinkamer ca. 9.50m x 3.87m met plavuizenvloer is v.v. een palletkachel (overname)  en bied een volledig overzicht over het aangrenzend terras en de bijgebouwen. Het betegelde terras heeft een zonnige ligging. Aansluitend aan de tuinkamer is een gesloten relaxruimte 4.10m x 2.40m ingericht met een jacuzzi en een ruimte 4.00m x 2.44m  waarin de buitenkeuken met BBQ is gerealiseerd. De carport is geschikt voor 2 auto's en een camper/caravan. Werk / hobbyruimte 5.20m x 5.20m  (volledig geïsoleerd). Diverse tuinhuisjes. De oprijlaan is toegankelijk middels de automatisch te openen dubbele poort.

Eerste verdieping

Middels een wenteltrap is de 1e verdieping bereikbaar. Overloop, 3 slaapkamers bruto groot te weten:  1/   4.85m x 3.33m  2/ 3.72m x 3.33m  3/  3.53m x 3.29m. De badkamer 2.44m x 2.13m  is geheel betegeld en v.v. een 2e toilet, douche met douchescherm en elektrische afzuiging (separaat bedienbaar), vaste wastafel en enkele linnenkasten.

Bijzonderheden

Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1850
Volledig gerenoveerd in 2009
Perceel 4645 m2
Uniek plekje
Deels houten- en kunststofkozijnen met dubbele beglazing
Rolluiken
Dakisolatie
Vernieuwde meterkast
C.v. ketel 2019 huurtoestel combi

Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47
M p.cox@pcwv.nl


Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.
	
Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken