Beschrijving

Sorry.....direct verkocht! Recent volledig gerenoveerde en uitgebreide stadswoning met ruime aanbouw en nieuwe garage. Gelegen op loopafstand van het centrum.

Indeling

Hal/ entree met marmerenvloer, nieuwe meterkast met automatische schakelkast, ruime toiletruimte, zitkamer met visgraatvloer, eet- leef- keuken met luxe keukeninrichting, bijkeuken met aansluiting voor het witgoed. De aansluitende garage is intern bereikbaar.

Eerste verdieping

Overloop / gang met inbouwverlichting, 5 slaapkamers welke geheel zijn v.v. inbouwverlichting, deels met laminaatvloer. De luxe uitgevoerde badkamer is v.v. vloerverwarming en een lichtstraat. Verder ingericht met een dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet.

Tweede verdieping

Op de hoofdbouw is de bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap

Overige verdiepingen

Voorraadkelder

Tuin

De achter gelegen tuin is v.v. een mooi groot nieuw terras welke aansluitend is gelegen aan de eet-leef keuken. In het achterste gedeelte is nog een 2e zonneterras gerealiseerd.

Bijzonderheden

In 2020 volledig gerenoveerd en uitgebreid
Nieuwe kozijnen, c.v. installatie en meterkast
Nieuwe daken met dakisolatie
Luxe keuken, toiletruimte en badkamer

Uw makelaar: Paula Cox
T 06 547 970 47

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.
	
Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken