Beschrijving

Vrijstaande woning (opknapper) gelegen op loopafstand van het centrum op een perceel van 605 m2!
Renovatie en modernisatie is noodzakelijk.  Zeker een object met véél mogelijkheden!

Indeling

Woonhuis:
Zitkamer met tegelvloer 18.80m2, eetkamer met haard aansluiting groot 16.63m2, gesloten keukenruimte met vaste voorraadkast 8.81m2, hal met meterkast (4 groepen - stoppenkast) en opgang naar de 1e verdieping en toegang tot de kelder, tussengang met douche- en toiletruimte, berging met witgoed aansluiting waar ook de c.v. combi ketel (huur) is geplaatst. Ruime werkplaats 9.15m x 5.68m met kantelpoort en toegang tot de patio van 5.64m x 3.98m. De gehele begane grond is v.v. kunststof kozijnen en een betonnen dekvloer uitgezonderd de eetkamer deze is van hout.

Eerste verdieping

Woonhuis:
Overloop met toegang tot de vliering, 4 slaapkamers groot te weten: 1/ 4.18m x 3.49m - 2/ 3.98m x 3.49m - 3/ 3.09m x 2.48m - 4/ 2.47m x 2.02m.
Deze verdieping is uitgevoerd met een betonnen dekvloer en aluminium kozijnen.
Studio (boven werkplaats):
Groot 9.15m x 5.68m met separate toe- opgang en onderverdeeld met een inkomhal, douche- en toiletruimte, woonkamer met aanrechtblok en slaapkamer. Aluminium kozijnen met enkele beglazing / rolluiken.

Tweede verdieping

Woonhuis:
Lage vliering met Eternit dakbeschot. Bereikbaar via een mangat met vlizotrap.

Overige verdiepingen

Souterrain: 
Nette voorraadkelder groot 2.28m x 2.25m. Hoog 1.96m.

Bijzonderheden

Woonhuis bouwjaar 1964
Achterbouw bouwjaar 1978 (met dak- en spouwisolatie)
Kunststof en aluminium kozijnen
Deels dubbele beglazing / rolluiken
Renovatie en modernisatie is noodzakelijk

Uw makelaar: Paula Cox
T: 06 547 970 47
Bijna altijd bereikbaar. Toch even niet............app of mail me dan.

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.
	
Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken